Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit is de bestbekeken woning van 2022 op Funda

Wat waren de bestbekeken woningen op Funda van het afgelopen jaar? Het verlangen naar een ander leven was groter dan het kijken bij de rijken. Dat blijkt aangezien een afgelegen woning uit 1855 in Friesland de kroon spant. Sterker nog, het huis is alleen over water bereikbaar. 


Foto's: Funda.

168 jaar geleden werd het huis langs de Bolswardervaart gebouwd als brugwachterswoning, tegelijk met de klapbrug over de Harlinger trekvaart, later het Van Harinxmakanaal. Het oude jaagpad langs de Bolswardervaart is nog zichtbaar, met aan de ene kant de Bolswardervaart en aan de andere kant van het pad de Ringsloot.



Het huis is in slechte staat van onderhoud maar staat op een zeer inspirerende locatie, zonder nutsvoorzieningen, dus zonder drinkwater, gas of elektriciteit. De bestemming is permanente bewoning maar dagrecreatie (dus niet overnachten) is ook toegestaan. 



In totaal heeft de woning een woonoppervlak van 50 m² en een perceel van 250 m². Het huis, dat inmiddels verkocht is, werd aangeboden voor slechts € 85.000 k.k.



Bekijk hier de Funda advertentie.

Publicatiedatum: