Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieke en Peter Akkerman nieuwe eigenaren De Woonprofessionals in Doorn

Met de start van dit nieuwe jaar 2023 maakt het team van De Woonprofessionals Doorn kenbaar dat Peter en Nieke Akkerman de nieuwe eigenaren zijn van het bedrijf. Wilfred Greup zal vol toewijding werkzaam blijven in het buitendienst team. "Dit omdat we trots zijn op wat hij heeft opgebouwd."



In Doorn hebben ze nog wat tijd nodig om deze transitie vorm en uiting te geven, maar ze zullen in de loop van komende maand een moment delen om hierop te proosten. "Wees vanaf dinsdag 3 januari meer dan welkom aan de Kampweg 23 in Doorn."

De Woonprofessionals is ontstaan vanuit 'familiebedrijf Kraan' welke ze met dezelfde toewijding en passie voor het vak gaan voortzetten. Voor contacten van De Woonprofessionals Doorn verandert er niet veel. "Dezelfde uitstraling en vertrouwde gezichten blijven en creƫren samen met een echt mooi (t)huis door styling- en technisch advies", laat het bedrijf weten. Het assortiment van De Woonprofessionals bestaat uit Home Made By verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, vloeren (PVC, tapijt, vinyl, Laminaat), meubels en woonaccessoires

Meer informatie:
De Woonprofessionals Doorn
Kampweg 23
3941 HC Doorn
0343 41 50 29
info@dewoonprofessionalsdoorn.nl
www.homemadeby.nl

Publicatiedatum: