Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘The night is yours, the future is now’

Beddenmerk stelt campagne 2023 voor

Tijdens een wervelende avond stelde het prestigieuze Belgische beddenmerk onlangs haar productinnovaties, nieuw designerproject én de 2023-campagne voor. Onder het motto ‘The night is yours, the future is now’ stapt Magnitude resoluut de toekomst in.

‘Ontroerend’ en ‘prachtig’, dat waren de woorden die gisteren het vaakst vielen na de voorstelling van de nieuwe Magnitudecampagne. Een magnifieke danser gehuld in rood fluweel belichaamt het ritme van de nacht en verenigt elegantie met kracht en sensualiteit met energie. De hoofdrol krijgt de rijke, fluwelen stof die luxe, klasse en subtiliteit uitstraalt. Ondergedompeld in een vurig rode kleur: de kleur van passie, liefde en gevaar, een kleur die niemand onbewogen laat. Want Magnitude beroert.

The future is now
Vandaag stapt Magnitude de toekomst in. De tijdgeest verandert onophoudelijk. Schoonheid vindt zichzelf telkens weer uit. Wat ons beweegt, is vandaag anders dan gisteren. Magnitude houdt de vinger aan de pols en verandert mee. Met kennis en vakmanschap zoals steeds, maar ook met hernieuwde inspiratie. Met respect voor het verleden, met liefde voor de toekomst. Deze nieuwigheden in de collectie onderstrepen dit adagio helemaal:

1.       - Bedomranding en hoofdbord Gentile

2.       Boxspring Héritage met afgeronde hoeken

3.       Matras Chenonceau in luxe uitvoering

Designerproject Magnitude ft. Roel Vandebeek 
De “featuring collection” van Magnitude staat voor unieke concepten, gecreëerd door internationaal gerenommeerde, Belgische designers. ‘Magnitude featuring Roel Vandebeek’ laat met ‘Starry Night’ het bed herboren worden. Het iconische beeld van het antiek Frans gietijzeren bed ontwaakt in een haute couture designontwerp,  met een glansrol voor het unieke ambacht van onze meesterstoffeerders.

Hiermee vertaalt Magnitude de geborgen, nostalgische slaapbeleving van toen naar het comfort en de kwaliteit van een hedendaags luxedesign.

Waar ambacht en luxe samenkomen 
De inspiratie voor Starry Night vond Roel Vandebeek tijdens een bezoek aan de ateliers van Magnitude. ‘Het viel me vooral op hoe groot hun passie en expertise is op het gebied van stoffering en stikwerk. Dit is echt een grote kwaliteit gezien de enorme complexiteit van dit metier. In mijn ontwerp wou ik dit ambacht vertalen naar een archetypebeeld van vroeger: het antiek Frans gietijzeren bed. Dit beeld zit in het collectief geheugen waardoor het meteen een gevoel van herkenning en herinnering opwekt. En als je zo’n archetype kunt actualiseren en laten herboren worden met hedendaagse technieken heb je het beste van twee werelden: het geborgen gevoel van vroeger verweven in de luxe en comfort van vandaag.’

De naam Starry Night wil het idee meegeven van de Franse zolderkamer waarin door het kleine zolderraampje het maanlicht op dat antieke Franse bed valt. Roel Vandebeek: ‘Toen ik dat beeld opriep moest ik onwillekeurig aan het lied ‘Starry, Starry Night’ van Don McLean denken. Ik lig in mijn bed, kijk uit het raam naar de sterren en ik voel me thuis. Dat gevoel van thuiskomen wil ik graag met het bed oproepen.’

Nieuwe dynamiek
Magnitude staat voor stijl en perfectie. Elke dag kiezen we voor optimaal slaapcomfort, nieuwe trends, luxueuze stoffen en handgemaakte kwaliteit met aandacht voor duurzaamheid. Aangevuurd door onze nieuwe campagne schakelen we op alle fronten een versnelling hoger. Zo lanceren we een nieuw conceptbeeld, voor het eerst in de geschiedenis van Magnitude is deze niet in zwart/wit maar met een hoofdrol voor de nieuwe signaalkleur: fluweelrood. Alle opgewekte inspiratie brengen we ook samen in een wervelende conceptvideo.

En er is meer, veel meer. Voortaan zal Magnitude haar passies online delen. Magnitude vernieuwt ook digitaal met een volledig nieuwe website, aangepast aan onze nieuwe, inspirerende stijl. Nu we zoveel nieuws te delen en te tonen hebben, volgt er uiteraard ook een gloednieuw inspiratiemagazine. Even krachtig als de danser kiest Magnitude voor een vernieuwd elan, afgestemd op de toekomst.

Over Magnitude

Magnitude, het naar eigen zeggen inspirerende en hoogkwalitatieve Belgische beddenmerk, is een uniek concept dat je toelaat jouw eigen, hoogstpersoonlijke luxebed te creëren.

Jij stoffeert, stileert, en combineert naar eigen smaak, wens en persoonlijkheid. Vederzachte boxsprings om zalig in weg te zinken, gestoffeerde hoofdborden, geraffineerde bedbankjes, stijlvolle afwerkingen met oog voor detail, sierlijke plaids en onweerstaanbare accessoires ... Magnitude is meer dan beddenfabrikant alleen. Het wordt in één adem genoemd met meesterstoffeerder en ontwerper. Elke bedcombinatie is uniek en wordt op maat gemaakt in eigen ateliers. Hierbij gaan traditie en nieuwe technieken hand in hand. Comfort op maat met de hand vervaardigd dankzij de perfecte symbiose tussen uitgebalanceerde ergonomie en esthetische magie. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd.

Meer informatie:
Magnitude
www.magnitude.be 

Publicatiedatum: