Hoe stijl je de Pantone kleur van het jaar 2023?

Hoe stijl je de Pantone kleur van het jaar 2023? Deze vraag werd voorgelegd aan James Greenwood, Brand and Interior expert van Graham & Brown.

“We houden van kleur bij Graham & Brown en voor ons is gedurfd het beste. We zijn heel blij met de aankondiging van 'Viva Magenta' als Pantones© Kleur van het jaar 2023. Het is gemakkelijk om je af te schrikken om zo'n felle kleur in huis te gebruiken, maar we denken dat dit gemakkelijk te vertalen is naar een huiselijke tint. Onze Vixen-verf is de perfecte versmelting van een rijk rood met roze ondertonen. Deze verbluffende kleur ziet er speels uit in een feller licht, of verfijnd in een kleinere, knusse ruimte. Om het naadloos in huis te laten passen, combineer je het met een van onze favoriete neutrale kleuren, Dee, om een ​​rustgevende en ontspannen omgeving te creëren.”

Paula Taylor, Trendspecialist bij Graham & Brown: “Pantone's kleur van het jaar lijkt misschien een dappere keuze voor verf als je een meer klassieke en gereserveerde binnenhuisarchitect bent die meestal trouw blijft aan de standvastigheid van een neutrale kleur. Deze kleur weerspiegelt echter de behoefte aan zelfexpressie en nodigt ons uit om meer open te staan ​​en onze persoonlijkheid aan de wereld te tonen. Deze krachtige en versterkende kleur omvat pure vreugde en de vrijheid van experimenteren in huis. Dit is een verwarmende kleur die echt in elke ruimte kan worden verwerkt, of het nu gaat om meubels, raambekleding of natuurlijk de muren. Een scheutje van onze Vixen-verf kan de levendigheid en warmte creëren die we zo nodig hebben in ons leven (en in onze huizen). Het kan in elke kamer een glorieuze visie creëren: in de gang zou het bezoekers verwelkomen in een speelse ruimte. Voor een huiselijke ruimte zoals de woonkamer kun je dit combineren met een zachte neutraal, zoals Dee, waardoor de warme rode tinten naar voren komen om een ​​tijdloze stijl met een moderne uitstraling te creëren.”

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.