Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Mijn hart maakt altijd een sprongetje bij het zien van leuke interieurs"

Interieurwinkel TUS opent vandaag de deuren

Vandaag opent de interieurwinkel TUS Atelier haar deuren. Met de woonwinkel wil eigenaresse GaĆ«lle Vervaeke mensen kennis laten maken met et moois dat interieur te bieden heeft. "Enerzijds door mijn werk als interieurarchitect en de reeds uitgevoerde realisaties die jullie kunnen terugvinden op de website, anderzijds door de selectie producten & merken in de webshop waarmee ik jullie wil inspireren om van jullie huis een T(h)U(i)S te maken."



De 'boysmom' en interieurarchitect vervolgt: "Mijn hart maakt altijd een sprongetje bij het zien van leuke interieurs, toffe decoratie, unieke accessoires of hippe spulletjes. De stap om eerst interieurvormgeving en daarna interieurarchitectuur te gaan studeren was dan ook een logisch gevolg. Na mijn opleiding en gewerkt te hebben bij verschillende architectuurbureaus, had ik nog altijd niet het gevoel van ja dit is het nu helemaal wat ik wil gaan doen."

Meer informatie:
TUS Atelier
Casselstraat 9
8954 Heuvelland
hello@tus-atelier.be 
www.tus-atelier.be

Publicatiedatum: