Roos Reedijk in De Interieur Club Podcast: 'Seizoenen Kopen zonder Kijken gaan anders worden'

De interieurstylist van Kopen zonder Kijken Roos Reedijk is te gast bij Mark Timo bij De Interieur Club Podcast. Ze vertelt over hoe zij is gestart is in de branche en over de ontwikkelingen in het 6e seizoen van het televisieprogramma. Ook vertelt ze wat voor opdrachten ze doet met haar eigen interieurbedrijf RR Interior en wat haar dromen zijn.

De opnames van seizoen 6 zijn afgerond en worden begin 2023 uitgezonden. Roos vertelt in de podcast over de veranderingen in de huizenmarkt en hoe dat effect heeft op het televisieprogramma op RTL4. Ook vertelt ze hoe zij te werk gaat met de kandidaten en hoe spannend het is hoe de kandidaten reageren aan het einde van de aflevering.

Seizoen 6 is een pittig seizoen geworden omdat de zoektocht naar geschikte huizen soms langer dan een jaar duurden vandaar dat er een concessieklok is ingesteld. Inmiddels zijn de opnames van seizoen 7 alweer bezig.

Luister hier de gehele aflevering via Spotify, Apple of via de website van De Interieur Club.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.