Mariska Jagt blikt terug op 2022: "De afgelopen maanden waren een bijzondere ervaring"

De maand november stond voor Mariska Jagt, eigenaar en creative director van Studio Mariska Jagt, in het teken van reflecteren op de afgelopen maanden en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Doelen stellen en daar vervolgens naar toe werken, werkt voor haar het beste. "Zonder blik op de toekomst vind ik het lastig om te sturen en vind ik het moeilijk om mezelf continu uit te dagen. Dat zegt uiteraard alles over mij. Afgelopen maanden waren voor mij een bijzondere ervaring. In het begin van het jaar heb ik flink geïnvesteerd in het aantrekken van de juiste mensen, zodat ik steeds meer de ruimte kreeg om te doen waar mijn hart ligt: creëren, ontwerpen en aan het bedrijf werken", begint ze op LinkedIn.


Mariska Jagt, eigenaar en creative director van Studio Mariska Jagt.

Mariska vervolgt: "Het aantrekken van de juiste mensen binnen de Studio is voor nu gelukt. Met trots kan ik naar ons team kijken en waar we afgelopen maanden naar toe hebben gewerkt. De keuze voor een CFO heeft mijn werkleven echt een stuk relaxter gemaakt. Het is fijn dat iemand, in wie ik zelf ook geloof, met me meekijkt, zowel op strategisch als op financieel gebied. Daarnaast zorgt de komst van mijn PA voor veel rust en blijdschap. Het is zo heerlijk om te zien en voelen dat sommige mensen heel blij worden van dagelijkse regeldingen, waardoor ik me daar ook niet meer druk over hoef te maken.

Persoonlijk geloof ik in affirmaties en het is bijzonder om te ervaren dat mijn intentie om meer projecten aan of op het strand te willen doen meer dan werkelijkheid is geworden. Ook heb ik vaak uitgesproken dat ik hotels wil ontwerpen en zo hebben we afgelopen jaar twee hotels mogen ontwerpen in Noordwijk en in Domburg. En zowaar is het laatstgenoemde project op het strand gelegen! Naast deze prachtige projecten zijn onze opdrachten steeds omvangrijker geworden, in die zin dat we steeds meer totaalprojecten doen: van het ontwerpen van het exterieur van de woning, het ontwerpen van de bijgebouwen als een pool- of boothouse, het maken van de kavelindeling tot aan het ontwerpen van interieurs en styling. Stiekem worden we ook best vaak gevraagd om mee te denken met de indeling van de tuin, iets waar we voorzichtig mee spelen en onze ideeën de vrije loop over laten. De ambitie om deze expertise in huis te halen, is groeiende.

Waar we afgelopen maanden nog meer op hebben ingezet, is de persoonlijke reis van de klant gedurende het ontwerpproces. We willen dat onze samenwerking een waar feestje is. Wat ik vaak zeg, is dat de ervaring met onze Studio van dien aard moet zijn, dat als het huis opgeleverd wordt, de bewoners het huis als het ware weer willen verkopen om een nieuw ontwerptraject met ons te starten. Dit omdat ze gewoonweg heimwee hebben naar ons en naar het proces. Als ik de verhalen van klanten mag geloven, slagen we behoorlijk in deze missie.

Uiteraard zit mijn hoofd vol plannen en ambities voor volgend jaar, die ik de volgende keer graag met je wil delen. Voor nu wil ik graag alvast de intentie het universum in helpen, dat ik heel graag meer huizen én een hotel in het buitenland zou willen realiseren. Je weet namelijk maar nooit..."

Meer informatie:
Studio Mariska Jagt
Donklaan 61
2254 AB Voorschoten
070 740 0050
hello@mariskajagt.com
www.mariskajagt.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.