Wonen360 biedt gratis toegang tot Maison&Objet

Wij zijn enthousiast om aan te kondigen dat de nieuwe editie van de Maison&Objet eraan komt. Als interieur- of designprofessional kan je via Wonen360 gratis je toegangsbadge bestellen. Ben je er ook (weer) bij om te netwerken en de nieuwste trends te spotten? Regel dan snel je treintickets en hotel. De toegangskaarten krijg je gratis van Wonen360.

Bestel nu je gratis entree
Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt nieuwsplatform Wonen360 haar lezers ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 80,-). Gebruik de volgende gratis code bij het bestellen van je tickets: MOINTEIRIEUR
Let op: op = op!

Maison&Objet Spotlight
Voor het eerst op de beurs dit jaar! Een selectie van nieuw exposanten op de Maison&Objet "OBJET" sectoren van de beurs. Laat je inspireren door vooruitstrevende creatieve concepten die inspelen op de nieuwe en steeds veranderende behoeften van de consument.

"Take Care!" & Enjoy
Het thema van deze editie: "Take care!"... De Maison&Objet nodigt alle beursdeelnemers uit om rond het thema "conscious, engaged kindness" in beweging te komen voor een betere wereld. Het thema komt op verschillende manieren terug in het aanbod van de exposanten en in de speciale beurszones: de inrichting van het Designer of the Year platform, de speciale What's New? Scenografieën en de rustzones op de beurs. Januari 2023 belooft weer een bruisende editie te worden met speciale aandacht voor het collectieve bewustzijn.

Maison&Objet in the City
Breng van 18 – 23 januari 2023 een bezoek aan de meest bijzondere Parijse adressen. Decorateurs, ontwerpers, galeries, bijzondere modehuizen, ontwerpers... De mensen die Parijs zo uniek maken binnen het decoratieve landschap nodigen je uit in hun woonkamers voor een persoonlijke ontmoeting. Een complete ervaring van de Maison&Objet in Parijs!

Uw reis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de metrohalte van de beurslocatie.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op Maison Objet. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de Maison&Objet) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven