Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Suite702 pakt door met nieuwe website

Suite702 bestaat nu ruim vier jaar (2018). Ooit begonnen met een kleine collectie beddengoed, is het merk inmiddels flink uitgebreid. bedMATE, bigDOT, plaids, kruiken, bed- en badtextiel, alles altijd even kleurrijk en alles sociaalverantwoord en duurzaam geproduceerd. Op het gebied van duurzaamheid legde Suite702 de lat altijd al hoog, maar is nu inmiddels zelf ook GOTS gecertificeerd. Naast de collectie en de certificering, was de website toe aan een grondige opfrisbeurt.
 


Samen met Surf&Turf heeft Suite702 de website flink onder handen genomen, waarbij de website de merkambitie beter voor het voetlicht brengt. Het duurzame luxury lifestyle merk heeft de ambitie letterlijk en figuurlijk wat meer kleur in de slaapkamer te brengen. Uniek aan de kleurrijke collectie van Suite702 is het feit dat alle items los zijn verpakt. 

Met het brede kleurenpallet beddengoed i.c.m. met de bedMATE en bigDOT kan je eindeloos combineren. Omdat het soms moeilijk is voor te stellen hoe jouw unieke combinatie er precies uitgaat zien, introduceert Suite702, studioSUITE. studioSUITE is een configurator waarbij unieke combinaties gemaakt kunnen worden en je direct kan zien hoe het eruit ziet.

Meer informatie:
Suite702
Elementenstraat 14B
1014 AR Amsterdam
020 737 0652
service@suite702.com
www.suite702.com

Publicatiedatum: