Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onderneemster zet moedige stap: 'Ondanks depressie ben ik mijn eigen interieurzaak gestart'

Isabel Molenaar deelt normaal gesproken nooit persoonlijke verhalen, maar nu ze een eigen bedrijf is gestart maakte ze een uitzondering. "Super trots! Ik heb mijn bedrijf Molenaar Interieurs ingeschreven bij de kvk!", deelt ze op LinkedIn.

Een eigenbedrijf starten is altijd spannend, maar voor Isabel is dit nog een extra grote stap. "
Al sinds mijn 13e leef ik met een angst en paniek stoornis, en het laatste halfjaar speelt dit weer erg bij mij waardoor ik nu ook in een depressie zit", vertelt ze openhartig.



De onderneemster vervolgt: "Om te proberen geluk te halen uit de dingen die ik nog wel leuk vind, en wel haalbaar zijn, heb ik vorige maand een afspraak gemaakt om mij in te schrijven bij de kvk. Dit is iets waar ik al langer aan dacht, maar niet in de praktijk bracht omdat ik dacht dat dit nu niet het juiste moment voor mij was. Dit omdat het nu even niet lekker gaat, en omdat ik ook nog eens in mijn laatste studiejaar zit tot interieuradviseur. Een gewaagde keuze dus."

Maar waarom wachten? Waarom wachten tot het wél goed gaat? Waarom gewoon niet doen wat ik leuk vind, en waar ik gelukkig van word? Vroeg Isabel zich af. "Daarom kan ik nu met trots vertellen dat ik vandaag mezelf officieel heb ingeschreven bij de kvk. En ik ben super trots op mezelf dat ik deze stap heb gemaakt. Ik kan niet wachten om van mijn hobby mijn werk te maken en mensen te helpen met het creëren van hun droom interieur."



Meer informatie:
Molenaar Interieurs
Klik hier voor meer info

Publicatiedatum: