Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Discussie: kleed voor of onder de bank?

Elke week beantwoord De Telegraaf in VRIJ woonvragen van lezers. Vorige week kwam het volgende onderwerp aan de orde: "Mijn vriend en ik zijn het hartgrondig oneens over het vloerkleed. Hij wil het eronder, maar ik vind dat erg lelijk, propperig en ouderwets."



Dit is het antwoord van De Telegraaf: "Het kan natuurlijk allebei en we willen geen Salomonsoordeel vellen. Wel kunnen we de voordelen van beide opties schetsen. Zet je je meubels op het vloerkleed, dan verbind je deze losse elementen met elkaar en lijkt je woonkamer optisch groter. Zet je je bank en eventuele andere stoelen/banken vóór het kleed, dan komt het accent op de uitzonderlijke stukken te liggen. De meubels komen zo iets beter tot hun recht. Ook is de uitstraling wat knusser.

Het ligt natuurlijk ook aan de vloer. Wil je die graag tonen? Zo ja, dan moet het vloerkleed echt voor de bank. Wil je de vloer liever een beetje verstoppen, dan kan de bank op het kleed. Heb je kleine kinderen, dan is een vloerkleed onder de bank erg handig om valpartijen te dempen en kruimels op te vegen."

Bron: De Telegraaf

Publicatiedatum: