Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Vraag naar slimme matrassen neemt toe'

De wereldwijde markt voor slimme matrassen wordt geschat op 2,1 miljard dollar in 2025 en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,6% tussen 2019 en 2025.

Factoren zoals internetbeschikbaarheid, verbonden slimme apparaten voor thuisgebruik en de groeiende samenwerking met apps moedigen consumenten over de hele wereld aan om smartphones te gebruiken om hun slaappatroon te volgen, waardoor de vraag naar slimme matrassen toeneemt.

Belangrijke fabrikanten in de markt investeren continu in R&D-activiteiten om slimme matrasoplossingen aan te bieden en een concurrentievoordeel te behouden ten opzichte van hun concurrenten. Deze fabrikanten richten zich op het leveren van slimme matrassen die minder elektromagnetische straling afgeven en verbeterde eigenschappen hebben.

Terwijl de industrie blijft innoveren, is Sleep Expo Middle East 2023 het juiste platform om gebruik te maken van de steeds groter wordende markten in het Midden-Oosten en Afrika van de slaapindustrie, meldt de organisatie in een persbericht.

Publicatiedatum: