Eerste wedstrijd Qatar - Ecuador is 20 november om 17.00 uur

Beste deelnemers, vergeet niet om je Oranje Furniture Care WK Voetbalpoule in te vullen!

Nog even en dan begint het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. De openingswedstrijd is op 21 november en de finale 18 december. Nieuwsplatform Wonen360 houdt een WK Voetbalpoule. Oranje Furniture Care heeft haar naam aan het spel verbonden.

Iedereen uit de interieurbranche kan gratis meedoen, je hoeft je alleen maar hier aan te melden om je als speler te registreren. Graag met je voor- en achternaam. Na registratie krijg je automatisch een link toegestuurd om je deelname definitief te bevestigen. Doe mee en win een van de mooie prijzen!

Oranje Furniture Care stelt drie prijzen beschikbaar:
1e prijs: Max Verstappen Race Experience Day
2e prijs: Beauty Weekend
3e prijs: Tegoedbon Rituals
 
Vanaf dag één publiceert Wonen360 via de dagelijkse nieuwsbrief de tussenstand. Zo kun je als deelnemer zien op welke plek je staat. Het belooft een spannende voetbalpoule te worden! Als deelnemer ga je ermee akkoord dat het klassement dagelijks op onze site wordt weergegeven. 

Aanmeldingen moeten uiterlijk zondag 20 november 2022 om 16.59 uur binnen zijn. De eerste wedstrijd start die dag om 17.00 uur: Qatar - Ecuador


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.