Culinair auteur en keramiste Pascale Naessens breidt haar 'universum' uit voor Serax

Na de vele servieslijnen, kookpotten en keuken-accessoires breidt culinair auteur en keramiste Pascale Naessens haar 'universum' uit voor Serax. Pascale wil dagelijkse handelingen bijzonder maken door er mooie objecten voor te creëren. Met een nieuwe badkamerlijn in steengoed afgewerkt met haar favoriete blauwe glazuren en vijf nieuwe vazen zet ze de stap naar Pure Interior. 


Pascale Naessens.

Pascale gebruikt in haar eigen badkamer al jaren zelfgemaakte keramiek om allerhande spulletjes een plek te geven: de tandenborstels, oorstokjes, wattenschijfjes, zeepjes, enz. "Mooie objecten maken, die je in en rond het huis kan gebruiken, is mijn manier om de sleur van alledag te doorbreken. Ik probeer van dagelijkse handelingen rituelen te maken die gelukkig maken, zoals koken of jezelf verzorgen in de badkamer." 

De blauwe glazuren waar ze zo dol op is en die ze eerder al op een servieslijn toepaste, gebruikte Pascale nu voor elegante potjes en schaaltjes met bijpassende deksels. Centraal staat het ronde potje met een deksel dat bovenaan een conische hals heeft, geïnspireerd op de vaas.Eerst was er de vaas. Omdat Pascale dol is op bloemen, rozen in het bijzonder die ze altijd in huis heeft, lag het voor de hand om zelf een vaas te creëren. Ze koos met opzet voor een grote vaas in aardse tinten. De ronde vorm, geïnspireerd op Afrikaanse keramiek, nodigt uit om aan te raken en straalt warmte en geborgenheid uit. Met of zonder bloemen of takken is het een fraai object in terracotta dat je na gebruik niet terug opbergt, maar juist koestert en een mooie plek geeft. 

Meer informatie:
Serax
www.serax.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.