Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marian van Olst en Mignon van de Bunt sluiten zich aan bij De Interieur Club Academie

De academie voor interieurprofessionals van De Interieur Club heeft twee nieuwe experts toegevoegd. SketchUp expert Marian van Olst en businesscoach Mignon van de Bunt bieden hun cursussen en trajecten nu ook aan bij De Interieur Club.

De Interieur Club Academie heeft een breed aanbod voor interieurprofessionals die meer willen leren en zich willen ontwikkelen. “Als interieurprofessionals moet je veel weten over zaken als ondernemen en marketing. Ook wil je je vaktechnische kennis up to date houden. Daarom zijn wij De Interieur Club Academie gestart. Wij zijn blij dat Marian van Olst en Mignon zich bij ons hebben aangesloten zodat wij nog meer inteireurprofessionals kunnen helpen met hun interieurbedrijf”, aldus interieurontwerper Mark Timo.


Mignon van de Bunt en Marian van Olst.

Marian van Olst is bekend als SketchUp expert en heeft afgelopen jaren diverse cursussen ontwikkelt omtrent het tekenprogramma SketchUp. Mignon is al jaren interieurontwerper en heeft twee keer per jaar een groepstraject voor interieurprofessionals die een interieurbedrijf willen starten. De eerst volgende mogelijkheid om te starten is in januari 2023. 

Ook zullen Marian en Mignon binnenkort in De Interieur Club Podcast te horen zijn en zullen zij inspiratieblogs gaan maken voor de website van De Interieur Club. Lees hier meer informatie over De Interieur Club Academie.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: