Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geberit fitting voor spanningsvrij aansluiten

Als de verbindingen van een standleiding niet op één as liggen, staat de installateur vaak voor een tijdrovende klus. Dankzij de Geberit Silent-db20 Offset fitting is dit nu verleden tijd. Met deze fitting kunnen standleidingen zelfs bij afwijkingen efficiënt en spanningsvrij met elkaar worden verbonden. Daarmee is de standleiding correct geïnstalleerd, ook al is deze scheef.

"Soms past het gewoon niet. Als de verbindingspunten van de standleidingen in de vloer en het plafond niet precies op elkaar aansluiten, is dat voor de installateur een uiterst vervelende situatie. In dergelijke gevallen moet de installateur extra bochten gebruiken om het te compenseren. Voor deze vervelende en tijdrovende klus bestaat nu een eenvoudig alternatief", aldus Geberit.

Eén oplossing
Met Geberit Silent-db20 Offset kunnen standleidingen eenvoudig met elkaar worden verbonden, ook als ze niet perfect op één lijn liggen. Met de fittingen kan een axiale afwijking tot max. 10 cm worden gecorrigeerd. Tussen twee Offset fittingen passen leidingen met een lengte van 1,5 tot 3 meter. Dit betekent dat de Geberit Silent-db20 Offset fitting voor de meeste problemen een oplossing biedt.

In plaats van extra bochten van 15°, 30° of 45°, die de installateur voor dergelijke gevallen bij zich moest hebben, heeft hij voortaan nog maar één onderdeel nodig: de Offset fitting. Hierdoor is aanzienlijk minder tijd nodig voor de installatie.

Verbeterde geluidsisolatie
Een belangrijk detail: bij installaties met Geberit Silent-db20 Offset wordt de hoge geluidsreductie van het Geberit Silent-db20 afvoersysteem nog steeds gegarandeerd. Met behulp van de fitting wordt de standleiding min of meer recht gehouden en wordt het water minder omgeleid dan wanneer er bochten worden gebruikt. Een ander voordeel is dat een geleidebeugel in het midden van de standleiding tussen de verdiepingsvloeren niet meer nodig is. Dit vermindert het contactgeluid.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl

Publicatiedatum: