Studio Piet Boon ontwerpt interieur voor 'mountainhouse' in Colorado

Studio Piet Boon werd uitgenodigd om het interieurontwerp te maken voor een nieuw gebouwd woonhuis en gastenverblijf met drie verdiepingen in de bergen van Aspen, Colorado. De architectuur, ontworpen door Zone 4 Architects, biedt de moderne esthetiek die door de klant wordt gevraagd door middel van beton, staal en glas, terwijl rustieke houten gevelbeplating werd geïntegreerd om de naburige ranch-taal te respecteren.

Het interieurontwerp van deze bijna 1.000 m2 grote woning is geïnspireerd op de lokale architectuur en de schoonheid van de natuurlijke omgeving. Dit ruime familiehuis is aan de ene kant verankerd in de berg, terwijl de andere kant opent naar ongelooflijke vergezichten van het landschap.

Het interieurontwerp vloeit voort uit de natuurlijke schoonheid van de site door de seizoenen heen. Een neutraal basispalet van royale, lichtgekleurde houten planken met bijpassend freeswerk en zachte, gebroken witte pleistermuren zetten de toon voor een serene en tijdloze omgeving. 

Meer informatie:
Studio Piet Boon 
www.pietboon.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven