Hilbert Wiechers van Wiechers Wonen over de troonrede:

‘Ik zou echt willen horen dat er compensatie komt voor de hoge gasprijzen'

Veel van de overheidsplannen zijn al uitgelekt. Maar misschien staat er voor ondernemers toch nog iets nieuws en interessants in de troonrede. Wat zou dat moeten zijn? MKB Nederland vroeg het drie ondernemers, waar onder Hilbert Wiechers van Wiechers Wonen in Dwingeloo. ‘Ik zou echt willen horen dat er compensatie komt voor de hoge gasprijzen’, vertelt Hilbert. ‘De overheid profiteert van die prijzen, dus daar mag best iets tegenover staan', vindt hij.


Hilbert Wiechers van Wiechers Wonen in Dwingeloo.

‘Goed nieuws en perspectief voor ondernemers. Daar hoop ik op in de troonrede. Want wat we tot nu toe horen van wat is uitgelekt, is alleen maar negatief. We krijgen wel heel veel over ons heen. Het minimumloon gaat omhoog en de gasprijzen blijven stijgen. Ik ken veel ondernemers die nog bezig zijn met terugbetalen van de coronasteun. Zij worden echt tot het uiterste gedreven. Nou vooruit, als ik echt één punt moet noemen, dan zou ik graag een compensatie zien voor de hoge gasprijzen. Zelf heb ik daar gelukkig niet extreem veel last van, want ik zit niet in een energie-intensieve branche. Maar als ik hoor dat allerlei bakkerijen gewoon niet meer door kunnen, dat is toch verschrikkelijk? En de overheid profiteert van de hoge prijzen, door het innen van hogere belastingen, dus daar mag best wel iets tegenover staan", aldus Hilbert Wiechers.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.