Piet Boon en Italiaanse tuigleerspecialist slaan handen ineen

Piet Boon is een samenwerking aangegaan met Giobagnara. Rabitti 1969 leer speelt hierin de hoofdrol. Deze samenwerking resulteerde in een breed scala aan zorgvuldig ontworpen producten voor op kantoor die naadloos op elkaar aansluiten. Verfijning, functionaliteit en tijdloosheid kenmerken de authentieke en onderscheidende ontwerpfilosofie van onze collectie. Het samenspel van deze ontwerpen onderstrepen de Studio Piet Boon en Giobagnara-ervaring als geheel en voegen een exclusieve signatuur toe aan elke ruimte.FOLD collectie
Een kantoor zou ruimte moeten bieden voor diepe reflectie, creativiteit en inspiratie. Een kantoor zou ruimte moeten bieden voor diepe reflectie, creativiteit en inspiratie. Daarom is de Piet Boon by Giobagnara FOLD-collectie, bestaande uit bureau en leren accessoires, zowel functioneel als tijdloos. Vanuit de wens om een inspirerende omgeving te creëren, zijn alle items gemaakt om op natuurlijke wijze in elke ruimte te passen.

FOLD onderscheidt zich door zijn sculpturale uiterlijk: "Tweedimensionale ontwerpen worden omgezet in driedimensionale sculpturen door op een beredeneerde wijze driehoekige vormen toe te voegen, die daardoor terugkerende motieven worden in alle stukken. In deze collectie wordt het leer zorgvuldig gevouwen volgens een zero-waste-filosofie, waarbij het maximale uit het materiaal wordt gehaald en alle kwaliteiten en unieke kenmerken optimaal worden benut: de voorkant van het leer is glad en zacht, de achterkant is ruw en mat. Door beide kanten te gebruiken, hanteren we een duurzame benadering waarbij zowel functionaliteit als schoonheid belangrijk zijn. Alle 13 producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, variërend van een bureauonderlegger, tot fotolijsten en een telefoonhouder", aldus Piet Boon.

De nieuwe collectie was te zien tijdens Maison&Objet in Parijs en is vanaf 1 oktober voor iedereen te zien in de Flagship stores. De FOLD-collectie wordt op bestelling gemaakt en is te bestellen bij de Flagship stores en bij alle wereldwijde Giobagnara winkels of handelaars.

Meer informatie:
Piet Boon
www.pietboon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven