Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Made.com slaat handen ineen met Studio Gert Wessels

Ter gelegenheid van GLUE (een driedaagse design route door Amsterdam) slaat Made de handen ineen met Studio Gert Wessels. Het appartement dat zich boven hun showroom aan de Raadhuisstraat bevindt, oftewel ‘The Apartment’, werd omgetoverd tot ‘Never Ordinary’ wereld, waar een expositie van Gert Wessels te zien is.



De designs van Gert Wessels sluiten aan bij de nieuwe branding van Made. Gert studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. In 2018 rondde hij zijn studie cum laude af. Sindsdien woont en werkt hij in Utrecht. ''Het werk van Gert Wessels is volgens Made.com origineel, onvoorspelbaar en daarom helemaal ‘Never Ordinary’. Voor zijn designs gaat hij op zoek naar de relatie tussen vorm en functie, met de meest verrassende pronkstukken als resultaat. De opvallende vormen in zijn werk worden gecreëerd door op een vluchtige en reactieve manier in het gebruikte materiaal te zagen en snijden.''

Meer informatie:
Glue Amsterdam
www.glue.amsterdam

MADE Apartment (boven de MADE showroom)
Raadhuisstraat 31-37, Amsterdam.

Publicatiedatum: