Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakbeurs Maison & Objet vandaag van start

Vakbeurs Maison & Objet in Parijs is een van de belangrijkste Europese evenementen voor interieurprofessionals. Op de beurs tonen tal van (internationale) merken hun nieuwste en bestaande collecties voor het grote publiek. De vakbeurs gaat vandaag, donderdag 8 september, van start.

De twee jaarlijkse beurs vindt plaats van 8 tot en met 12 september in Expositiecentrum Paris Nord Villepinte. Tijdens de beurs worden bezoekers volgens de organisatie geïnspireerd door exposanten die decoratie-, design of lifestyleproducten presenteren. Daarnaast biedt het een moment om te netwerken met professionals uit de branche, lezingen bij te wonen en kennis te maken met jonge ontwerpers. 

Ook zijn er tal van Nederlandse en Belgische exposanten op de beurs te vinden. Deze zullen bezocht worden door onze redacteuren, Sietse Hielkema en Leo Elenbaas, die daar een fotoreportage van maken. Deze zal volgende week gepubliceerd worden op Wonen360.nl

Meer informatie over de beurs:
https://www.maison-objet.com/en/paris