Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Benedenhuis Verlinde te koop voor € 2,95 miljoen

Volgens de makelaar is het een uniek appartement verdeeld over twee woonlagen met een tuin direct grenzend aan het Vondelpark. "Deze woning maakt deel uit van een prestigieus, Zuid-Frans ogend appartementencomplex ‘Het Hooftkwartier’ welk voorzien is van een prachtige royale centrale hal, lift en ondergelegen parkeergarage."


Een kijkje in het pand aan de Pieter Cornelisz. Hooftstraat 180 in Amsterdam. FOTO FUNDA

Volgens BekendeBuren kocht Albert Verlinde de woning zo’n zeven jaar geleden voor € 1,1 miljoen. Nu staat het appartement te koop voor € 2.950.000. Mocht het inderdaad voior dat bedrag verkocht worden, dan verdient Verlinde € 1.850.000,-.

Pure Luxe heeft de foto's bekeken en ziet naast allerlei tropische planten beelden van (of opgezette) giraffen en pauwen, maar ook Afrikaanse beelden en design meubels. 'Verlinde kocht het appartement met een woonoppervlak van 184 vierkante meter en achtertuin van maar liefst 170 vierkante meter en 17 meter diep in 2015. Het bestaat uit twee etages, twee slaapkamers en bevat een lift', schrijft de redactie.

Publicatiedatum: