Tecfor Care wederom aanwezig tijdens de VAKdagen bij De Woonindustrie Nieuwegein

Tecfor Care Nederland biedt zorgbedden en hoog-laag bedsystemen. "Wat onze bedden zo uniek maakt, is dat deze met liefde en kijk op de zorg zijn ontwikkeld", laat woordvoerster Kelsey Meupelenberg weten. "Naast een praktisch hoog-laag of zorgbed dat aan de veiligheidseisen moet voldoen, vinden wij bij Tecfor Care dat het oog ook iets moois wil. Over smaak valt te twisten, daarom hebben wij diverse modellen, kleuren en materialen."

"In voorgaande jaren waren de VAKdagen bij De Woonindustrie een groot succes", gaat Kelsey verder. "Ook dit najaar zijn we weer present. Hier kunnen belangstellenden ons bezoeken en zullen onze collega’s klaar staan met een hapje en drankje."

Tecfor Care Nederland is te vinden op stand C003.

De VAKdagen zijn als volgt:
- zondag 11 september (WOONevent, consumenten welkom) van 10 – 17 uur
- maandag 12 september van 10 – 18 uur
- dinsdag 13 september van 10 – 18 uur
- maandag 19 september van 10 – 18 uur
- dinsdag 20 september van 10 – 18 uur

"Hier zullen wij ons prototype hoog-laag boxspring presenteren. Het is gelukt om deze op tijd klaar te hebben voor het publiek. We horen graag de mening van onze bezoekers en zijn erg benieuwd naar de reacties."

"Verder zullen onze andere modellen geshowd worden waaronder onze mooie Elba Fiorè welke tijdens de vorige VAK-dagen ook al te zien was voor het publiek.
Tecfor Care Nederland hoopt u te zien tijdens deze dagen en heet u van harte welkom om onze mooie collectie hoog-laag bedden te bekijken en proef te liggen."Meer informatie:
Tecfor Care Nederland 
Majoraan 9 A
6942 SB Didam
Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
Tsjeard Blom: 06 199 998 95
verkoop@tecfor-care.com  
www.tekvorcare.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven