Samsung lanceert Bespoke-productlijn 2022

Samsung introduceert een nieuwe Bespoke-productlijn. De reeks duurzame digitale apparaten bevat onder andere Bespoke AI wasmachines en een Bespoke AI Oven. De nieuwe productreeks zal de komende maanden op de Europese markten verschijnen.

​“Samsung verlegt voortdurend grenzen om het leven van consumenten te verbeteren en aan hun behoeften tegemoet te komen,” zegtMaxime Parein, Head of Marketing Huishoudelijke Apparaten van Samsung Benelux. “De nieuwe Bespoke-productreeks kenmerkt zich door milieubewustere, slimme ontwerpkeuzes die ons ondersteunen in ons dagelijks leven.”​Duurzamer wassen met de Bespoke AI was- en droogautomaat
​Samsung lanceert een nieuwe Bespoke AI-wasmachinereeks, uitgerust met baanbrekende, milieubewuste technologieën en ontwikkeld in samenwerking met activewear-merk Patagonia. De Bespoke AI™ Washer is vanaf deze maand verkrijgbaar en wordt geleverd met een wasprogramma dat de uitstoot van microplastic door kleding met 54% vermindert[1], dankzij filtertechnologie die de schadelijke plastic deeltjes opvangt. De vervuiling van microplastics in de oceanen is een van de meest urgente problemen ter wereld. Samsung is trots op het feit dat het een rol kan spelen bij het oplossen van dit probleem.

Meer informatie:
Samsung
www.samsung.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven