Binnendeuren Albed's Celine lijken op Mondriaan

Albed's Celine binnendeuren zijn geïnspireerd op een schilderij van Mondriaan en zijn combinaties van geometrische figuren, in verschillende maten en oriëntaties.

De binnendeur Celine van Albed, ontworpen door de architect Paolo Festa en volledig aanpasbaar in afmetingen, biedt zichzelf aan als een kunstwerk: een waardevol interieur design project, gemaakt van metalen profielen die zowel het perimeter frame als de interne verdelers bepalen, die een juxtapositie van rechthoekige vormen min of meer langwerpig en aanpasbaar elk op een andere manier met de meer dan 90 afwerkingen beschikbaar in de catalogus van Albed. Van doorzichtig tot cannetéglas, verrijkt met een metalen of textiele textuur, gelakt, gerookt of gespiegeld, het deurpaneel wordt zo een oppervlak dat vrij kan worden samengesteld naargelang de stijl van de omringende omgeving.

De deurstijlen en het frame, in 100% recycleerbaar aluminium, kunnen naast de natuurlijke afwerking in vijf verschillende afwerkingen worden gekozen - zwart, brons, champagne, goud en titanium - en het product wordt gecompleteerd door een assortiment van meer dan 10 handgrepen en hendels, met mogelijke sloten. Het glas van het deurpaneel - met 180° opening in de scharnierende versie, ook coplanair met de muur - kan ten slotte worden geïntegreerd met een speciale technologie die het mogelijk maakt het op commando te verduisteren voor ultieme privacy.

Celine deuren verbergen de hoogste technologie in nauwkeurige details en gereduceerde dikte en bieden een veelzijdige esthetiek - nu eens industrieel, dan weer van grote elegantie, hedendaags of modern - voor internationale architectuur en interieur interventies.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven