Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Advertorial

Verrijk je buitenleven: zo maak je het nog gezelliger

Genieten tussen de fluitende vogeltjes, lange zomeravonden en een diner met vrienden: buiten is alles fijn. Des te leuker om jouw tuin, balkon of veranda extra gezellig te maken. Heb je weinig inspiratie meer en kun je wel wat goede tips gebruiken? Op deze manier fleur je jouw tuin nét wat meer op.

1. Buitenkleden zijn hip
Met een buitenkleed zorg je heel eenvoudig voor meer sfeer in de tuin. Het kleed geeft een huiskamergevoel, waardoor je al snel een knusse situatie creëert. Bovendien ziet een buitenkleed er trendy uit en is deze op talloze manieren te combineren. Er zijn namelijk veel stijlen en mogelijkheden als je naar een buitenkleed op zoek gaat. Rond, rechthoekig, klein of groot: er is voor ieder wat wils. Bang voor de regen in ons kikkerlandje? Geen zorgen. Het kleed kan namelijk goed tegen diverse weersinvloeden. Zo hoef je het kleed dus niet meteen op te rollen als er een paar spettertjes vallen.

2. Hang leuke lampjes op
Hoe je letterlijk én figuurlijk met één druk op de knop sfeer kunt creëren? Met verlichting. Je hoeft de lichtjes enkel aan te zetten en er ontstaat meteen een romantische setting. Sfeerverlichting voor buiten is er in diverse uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld een lichtslinger ophangen met vrolijke lampjes, maar kun je ook kiezen voor een hanglamp. Om de sfeer te behouden, is het een aanrader om te kiezen voor dimlicht.

Duurzame tip: kies voor lampjes op zonne-energie. De verlichting laadt overdag op en brandt ‘avonds dus zonder dat hier een energieprijsje aan hangt!

3. Scoor gezellige sierkussens
Heb je banken of stoelen in je tuin, balkon of op veranda staan? Fleur deze dan op met leuke kussens. Op www.flycarpets.nl vind je talloze hippe sierkussens die jouw tuin een boost geven. En hoe leuk? De sierkussens matchen met onze vloerkleden, waardoor je één geheel in jouw tuin creëert. Met sierkussens zorg je al snel voor een gezellige sfeer in de tuin. Je vrolijkt je bankstel ermee op en geeft meer kleur aan een bepaalde ruimte. Plus: het ligt ook nog eens lekker zacht.

4. Stook een vuurtje
Je kent het wel: het geluid van knapperend vuur. Het zorgt voor een warme setting in de tuin. Om je buitenleven nog gezelliger te maken, kun je een vuurkorf of een vuurschaal in jouw tuin plaatsen. Naast het authentieke sfeerlicht dat een vuurtje afgeeft, blijft jouw terras langer warm en kun je tot ‘s avonds laat genieten van het buitenleven.

5. Barbecue
Als je het hebt over het ultieme buitendiner, hebben we het natuurlijk over de barbecue. Het zorgt al snel voor een gezellige avond met vrienden of familie. Heerlijk vlees op de grill, de tuin gevuld met de geur van gebakken eten en de rook die de lucht in dwarrelt. Een barbecue zorgt voor een perfecte zomeravond met vrienden. Het geeft veel sfeer aan jouw tuin en is een echte toevoeging als jij je buitenleven wilt verrijken. Heel knus dus.