Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zondag 11 september start vakbeurs met WOONevent

Volop nieuws bij De Woonindustrie

Op 11, 12, 13 & 19 en 20 september staan de DWI Vakdagen gepland, het zakelijke vakevenement voor interieurprofessionals. En de organisatie komt met een hoop nieuws.

Nieuwkomer ijcoon presenteert hun nieuwe collectie. Senzadelli en Artiduo hebben hun showroom uitgebreid. Ook Himmola en Geberit zijn deze editie wederom in het centrum vertegenwoordigd.

KFF presenteert naast Millenerpoort en BXB Interior Collections breidt hun showroom uit met de merken Sudbrock, Conde House, Loop Carpets, Designwerk en Bulo op de afdeling Design.

Met onder andere de komst van Brinkhaus, AYA of Sweden en de verhuizing van Adova naar een grotere showroom is nog meer aanbod op de Afdeling Slapen.

De afdeling Woonaccessories is veel mooie merken rijker en gaat verder dan de naam doet vermoeden. Prospectt vertegenwoordigt in hun nieuwe showroom meer dan 20 merken zoals onder andere Nkuku, Swedish Tonic en Leeff. Ook de merken Uyuni Lighting, Mr. Wattson, Eledea en EKTA Handvaerk hebben voor ons centrum gekozen. Dome Deco heeft opnieuw het vertrouwen in DWI bevestigd, zo ook Highlight, Ter Halle, Lalee, BNS Crisp en NIA Academie.

In samenwerking met meer dan 200 interieurmerken en partners wordt er een gevarieerd aanbod op gebied van meubelen, design, slapen, verlichting, textiel en woonaccessoires getoond. Ontmoet de vertrouwde, gevestigde orde én nieuwkomers onder één dak in het hart van Nederland vlakbij Utrecht.


Meubelen van Passe Partout.

WOONevent
Op zondag 11 september start de vakbeurs met het WOONevent. Op deze dag zijn naast professionals ook consumenten welkom en is er een interessant programma samengesteld. "Een unieke gelegenheid om klanten en relaties uit te nodigen voor een exclusief kijkje achter de schermen."

Meer informatie:
De Woonindustrie (DWI)
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: