Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

imm cologne gaat in januari niet door!

Voor 2023 past imm cologne zijn concept aan de uitdagingen van een getransformeerde markt aan en herpositioneert het zichzelf. De vakbeurs heeft een nieuw programma gekregen, waardoor het internationale Interior Business Event in 2023 een nieuwe, eenmalige voorjaarseditie zal organiseren. De data zijn in nauw overleg met haar marktpartners gekozen.

“Vandaag heeft de adviesraad van imm cologne unaniem groen licht gegeven voor het door Koelnmesse voorgestelde concept voor de imm voorjaarseditie in juni 2023. Onze dank gaat uit naar de adviesraad en in het bijzonder naar de Duitse industrie, de detailhandel en de inkoopverenigingen voor hun steun. Dit concept zal ervoor zorgen dat imm cologne na een pauze van twee jaar weer kan plaatsvinden. De industrie steunt een sterke vakbeurs voor interieurdesign in Duitsland, de grootste markt van Europa”, zegt Gerald Böse, Chief Executive Officer van Koelnmesse.

“Ik geloof heilig in face-to-face uitwisselingen. Naar mijn mening zijn ze enorm belangrijk voor de ontwikkeling van de industrie, vooral in uitdagende tijden. De sector heeft behoefte aan een persoonlijk platform in Duitsland, een evenement met internationale uitstraling en een sterk communicatiebereik zoals imm cologne”, voegt hij eraan toe.

Nieuwe verhaal imm cologne krijgt in twee stappen vorm
Begin juni 2022 presenteerde het team van imm cologne zijn visie voor een nieuw concept. Het nieuwe verhaal voor imm cologne ontvouwt zich in twee stappen. De eerste stap is de imm voorjaarseditie van 4 t/m 7 juni 2023. “De voorjaarseditie staat synoniem voor een nieuw begin. imm cologne wil het gebruiken om te motiveren en te laten zien hoe het experimenteert met nieuwe ideeën en platgetreden paden achter zich laat”, legt Oliver Frese, Chief Operating Officer van Koelnmesse, uit. “Bovendien geeft het evenement in juni onze partners planningszekerheid.”

Vierdaagse voorjaarseditie met focus op het vakpubliek
De hoekstenen van het nieuwe concept zijn duidelijk: de imm voorjaarseditie vindt vier dagen plaats, van zondag tot en met woensdag, en is gericht op vakbezoekers. Eindconsumenten kunnen de beurs op uitnodiging bezoeken, waardoor het voorjaarsevent een duidelijke zakelijke focus krijgt. "Het is ook ons ​​doel om nieuwe participatieformaten in de markt te creëren", zegt Matthias Pollmann, Vice President Trade Fair Management bij Koelnmesse. In de voorjaarseditie van imm 2023 wordt ook het keukensegment meegenomen. Tegelijkertijd is het de bedoeling om de stad als evenementenlocatie meer in de voorjaarseditie te betrekken.

Visie 2024+
In de zomer van 2023 volgt dan de tweede stap. In nauw overleg met de branche en de bij het evenement betrokken verenigingen worden de toekomstige data voor imm cologne en LivingKitchen vastgesteld. De toekomstvisie voor imm cologne vat het interieurevenement op als meer dan alleen een belangrijk zakelijk platform. Als katalysator voor de ontwikkeling van de sector richt het zich zowel op de industrie als op externe kwesties die relevant zijn voor de imm cologne-gemeenschap.

Koelnmesse – vakbeurzen voor de interieur-, outdoor- en designsector:Koelnmesse is 's werelds grootste beursorganisator op het gebied van interieur, inrichting, design, wonen, tuinlevensstijl en moderne werkomgevingen. Op het beursterrein in Keulen/Duitsland presenteren de toonaangevende internationale beurzen imm cologne, LivingKitchen®, spoga+gafa en ORGATEC de nieuwste trends, producten en innovaties en dienen als internationale, centrale bijeenkomsten voor de wereldwijde industrie. Naast de evenementen op het hoofdkantoor in Keulen, breidt Koelnmesse zijn portfolio internationaal strategisch uit: de inaugurele ORGATEC TOKYO zal worden georganiseerd in 2022. Het zal de eerste handelsbeurs in Japan zijn die zich richt op professionele en hybride werkomgevingen. Als het satellietevenement voor imm cologne en ORGATEC. 

De persoonlijke evenementen worden aangevuld met ambista, het online zakelijke netwerk voor de internationale interieurindustrie, dat altijd en overal direct toegang biedt tot relevante producten, contacten, expertise en evenementen. 

Meer informatie:
IMM Cologne
www.imm-cologne.com

Publicatiedatum: