Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Beroemde' interieurontwerper Brent zou deze vijf dingen nooit doen

Het is gemakkelijk te zien wat de Amerikaanse interieurontwerper Jeremiah Brent (acteur, tv legende en interieurdesigner) zou doen om schoonheid en leven in een ruimte te brengen.

Brent deelde onlangs via TikTok met zijn volgers "5 dingen die hij nooit zou doen als interieurontwerper", schrijft AppartmentTherapy over de designer. De eerste hiervan is "koop nooit nepplanten".
"Groen en natuur zijn zo belangrijk voor mij en ik hou van de ceremonie van het vinden van takken, het vervangen van die takken en het binnenbrengen van bloemen," zei Brent. "Ik denk dat het belangrijk is voor elke woonruimte om levende dingen erin te hebben."

Een andere "nooit" van Brent is dat hij nooit originele vloeren zou bedekken omdat "mooie, originele vloeren onmogelijk te vinden zijn." In plaats daarvan raadt hij aan om de kleur opnieuw te lakken of bij te werken, maar nooit te herstellen.

Daarnaast voegde Brent eraan toe dat hij nooit alles in een volledig nieuwe ruimte zou kopen, waarbij hij verklaarde dat vintage stukken "de manier veranderen waarop je naar de wereld kijkt en de manier waarop je schoonheid vindt."

Vervolgens benadrukt Brent het belang van het lezen van de beschrijving van een online vermelding. "Ik zou nooit iets online kopen zonder eerst de beschrijving te lezen," zei hij, het verhaal vertellend dat hij "de mooiste Dudouyt-stoelen - vintage, onberispelijke staat", online had gevonden, ze bestelde, maar zich realiseerde toen ze kwamen, "ze waren gemaakt voor kinderen.”

En tot slot zou Brent "nooit 'nooit' zeggen."

Bron: apartmenttherapy.com

 

Publicatiedatum: