Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Velda laat medewerkers beter slapen met slaapgoeroe

Boxspring- en matrassenproducent Veldeman Bedding laat weten dat neurowetenschapper en slaapexpert Matthew Walker zal spreken op haar event om hun medewerkers bewust te maken van het belang van goed en voldoende slapen. "Een goede nachtrust is – naast gezond eten en voldoende bewegen – één van de belangrijkste voorwaarden om gezond te leven", aldus Velda. Dagelijks zorgen ze bij Veldeman voor een gezonde nachtrust van duizenden mensen met hun kwalitatief slaapcomfort onder het merk Velda. Hun medewerkers dragen elk hun steentje hieraan bij. Daarom is ook hun nachtrust van het allergrootste belang. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.


De locatie van het evenement: Terland, Nationaal Parklaan 1 in Dilsen-Stokkem.

Nachtrust
Veldeman Bedding focust al sinds 1954 op het verbeteren van de nachtrust door het produceren van kwalitatief en duurzaam slaapcomfort. Wie goed slaapt, voelt zich fitter, gezonder en gelukkiger. Dit past perfect bij het werk en de visie van Matthew Walker. Op uitnodiging van Veldeman Bedding komt hij naar België om zijn kennis en inspiratie te delen met hun medewerkers.

Vragen beantwoorden
Tijdens een groots evenement op 1 september in Terland te Dilsen-Stokkem, zal Walker antwoord geven op vragen als: waarom is slaap zo belangrijk? Waarom dromen we? Hoe train je jezelf om makkelijk in slaap te vallen? Hoeveel uur slaap heb je nodig? Welke invloed hebben alcohol en stress op je slaap? Wat is belangrijk met betrekking tot slaapkamer, bed en matras?

Walker zal praktische tips geven die men onmiddellijk in de praktijk kan toepassen. Naast Walker's presentatie, waarin hij zijn inspirerende inzichten zal delen, kunnen de medewerkers praktische sessies volgen met tips om hun slaap te verbeteren, zoals ademhalingstechnieken of een mindful wandeling.

Strategie
Dit event sluit naadloos aan bij de strategie van het merk Velda. Een gezonde nachtrust is een basisrecht voor iedereen. Door goed te slapen word je opgeladen wakker. Zo haal je het beste uit jezelf. Elke morgen. Elke dag. Deze strategie begint bij de eigen medewerkers. Als ambassadeurs van het bedrijf willen ze dat iedereen hetzelfde verhaal uitdraagt, maar des te belangrijker: dat al hun medewerkers gezond leven, zowel fysiek als mentaal. Eén van hun bedrijfswaarden is niet voor niets ‘uniek door onze mensen’. Deze avond is dan ook het perfecte moment om de gloednieuwe Velda slogan in première te presenteren aan hun medewerkers. Begin oktober zal deze voor het grote publiek bekend gemaakt worden.

Dit event is in co-organisatie met Beter Bed, een duurzame partner sinds jaren. Beide organisaties delen dezelfde visie: hun klanten beter laten slapen en hierdoor gezonder laten leven.

Meer informatie:
Velda
www.velda.net

Publicatiedatum: