Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Gooise Mannen’ geven gas in de interieur-wereld

Middenin de corona pandemie begonnen Derkan Atakan en John ter Riet hun eigen bedrijf Stoned Amsterdam, dat interieur accessoires van marmer en natuursteen ontwerpt en verkoopt, uit te breiden met een webshop. In de naam zit een verwijzing naar Amsterdam, waar ze jaren met liefde hebben gewoond. Sinds anderhalf jaar wonen ze in Bussen samen met hondje Tarkan.



"In 2014 zagen we een kans om iets exclusiefs en toch vertrouwds aan te bieden. We begonnen met het maken van onze eigen producten van het mooiste marmer; eenvoudige, stijlvolle serveer- en keukenplanken - met de hand gezaagd en gepolijst in ons eigen kleine atelier - en andere tijdloze, elegante ontwerpen.''

''In onze Amsterdamse buurt sloten we ons aan bij een collectief van jonge ondernemers met een eigen pop-up winkel. Daar verkochten we onze eerste marmeren items. Onze collectie groeide en het aantal verkooppunten binnen Nederland ook. Nu vind je de producten van Stoned in een groeiend aantal stijlvolle concept stores en luxe warenhuizen wereldwijd", vertellen Derkan en John op de website.

Meer informatie:
Stoned Amsterdam
Jan van Galenstraat 155
1056 BP Amsterdam
+31 (0) 20 334 61 41
sales@stonedamsterdam.com
www.stonedamsterdam.com

Publicatiedatum: