Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twaalfde editie Unseen Photo Fair

De 12e editie van Unseen Photo Fair vindt plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september 2024. Locatie is als vanouds het monumentale Westergasterrein in Amsterdam. Ook dit jaar is het aanbod overweldigend. Zo'n 70 galeries van over de hele wereld, aangevuld met wel 60 onafhankelijke uitgevers, tonen de nieuwste ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie. Naast de professionele presentaties van al deze deelnemers omvat Unseen 2024 ook een tiental speciale installaties.


Foto: Almicheal Fraay.

Internationale perspectieven
Met deelnemers uit Aziƫ, Australiƫ, Afrika, Amerika en Europa, dat wil zeggen, met fotografen van alle continenten, presenteert Unseen een grote diversiteit aan internationale perspectieven. Voor de duur van enkele dagen belooft deze unieke beurs weer het middelpunt van de internationale fotografiewereld te zijn.

Roderick van der Lee, directeur Unseen: "We zijn verheugd dat dit ook dit jaar een wereldwijde afspiegeling van fotografie, het medium van onze tijd, te zien zal zijn. Niet alleen galeries van over de wereld zullen op Unseen werk presenteren, maar ook galeries die dichter bij huis gevestigd zijn, tonen werk van internationale grootheden, dat vaak voor het allereerst te zien zal zijn op Unseen."

Meer informatie:
Unseen Photo Fair
www.unseenamsterdam.com

Publicatiedatum: