Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Villeroy & Boch Experience gericht op retail, groothandel, installatie- en projectenbranche, designers en architecten

Vanaf september opent de Villeroy & Boch Experience voor professionals in Vianen. De divisies Bathroom and Wellness en Tegels presenteren hier hun collecties. De showroom is bedoeld voor de vakhandel: voor de retail, groothandel, installatie- en projectenbranche, designers en architecten. Deze locatie biedt een scala aan mogelijkheden voor het – op afspraak - ontvangen van klanten, het organiseren van noviteitenpresentaties en events en het verzorgen van producttrainingen.



Experience Center Vianen
Vanaf maart 2021 zijn de kantoren van de divisies Bathroom and Wellness en Dining & Lifestyle al gevestigd in het Miele Experience Center aan De Limiet 2, in Vianen. Al vanaf het begin heeft Dining & Lifestyle hier een showroom voor de zakelijke B2B Hospitality markt. Een logische vervolgstap was dan ook om dit uit te breiden met een showroom voor de twee andere divisies. Deze nieuwe showroom, centraal gelegen in het land, versterkt de synergie tussen deze drie divisies.



ART – ARTIS - ARTIST
Dankzij de bijzondere samenwerking tussen Villeroy & Boch en het Straat museum is er een uniek kunstwerk te zien in Vianen. Street Artist DILK, van wie werk te zien is in het Straat Museum in Amsterdam, heeft op 13 juli de laatste hand gelegd aan de ARTIS presentatie. DILK heeft live in de showroom, in aanwezigheid van de vakpers, een uniek kunstwerk gemaakt achter de gekleurde Artis opzetwastafels en heeft hierbij gebruik gemaakt van de negen moderne kleuren uit de Artis collectie.

DILK is begonnen als graffitischrijver in het Nottingham van de jaren ‘80, waar hij gefascineerd raakte door wat er op de muren geschreven stond. Zijn herkenbare stijl, die hij zelf omschrijft als ‘Abstract graffiti’, is gebaseerd op lettervormen en sterke kleuren. Dit is terug te zien in het kunstwerk in de Villeroy & Boch showroom waar zo inspiratie, unieke presentaties, design en kleur samenkomen.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
De Limiet 2
4131 NR Vianen
088 987 0300
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: