De Comafin Groep B.V. opnieuw genomineerd

In de derde editie van de Hoffelijkheidsprijs is De Comafin Groep B.V. genomineerd in de categorie werken. Initiatiefnemer van de Hoffelijkheidsprijs is Hofmarketing. Inwoners van de gemeente Hof van Twente hebben ideeën aangedragen voor nominaties in vier categorieën: Wonen, Werken, Recreëren en Held van de Hof. Alle genomineerden verdienen aandacht doordat ze iets betekenen in positieve ontwikkelingen in zijn/haar omgeving.Nominatie Werken
Uit alle inzendingen heeft een onafhankelijke jury per categorie drie winnaars uitgekozen; dit zijn de genomineerden. De Comafin Groep B.V neemt het in de categorie ‘Werken’ sportief op tegen Wish3 en De Bréborgh. Vanaf 1 september aanstaande kan iedereen stemmen via de website www.hofmarketing.nl. Op donderdag 15 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Comafin Groep uitgelegd
De Comafin Groep B.V. is een snel groeiend formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland. De franchiseorganisatie heeft vier verschillende winkelformules, allemaal een eigen gezicht met bijbehorende kenmerken, verspreid met ruim 160 winkels over het hele land. Dit zijn Thuisin, Woninginrichting-Aanhuis.nl, de Woonspecialist en Onlineverf.nl. Deze formules onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep en marktdifferentiatie. Wat ze gemeen hebben is de volledige ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering, vanuit het hoofdkantoor in Goor met ruim 30 medewerkers.

Meer informatie:
De Comafin Groep B.V.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
0547 276 191
www.comafin.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven