Wonen360 geeft toegangskaarten voor beurs in Parijs weg

UPDATE Gratis naar Maison&Objet in september

De organisatie van Maison&Objet is enthousiast dat in september de volgende editie gaat plaatsvinden. Als interieur- of designprofessional kun je gratis je toegangsbadge bestellen. Nieuwsplatform Wonen360 biedt door speciale afspraken met de beursorganisatie  haar abonnees van de nieuwsbrief en lezers van Wonen360.nl gratis toegang tot de beurs (normaal € 80,-).

Gebruik daarvoor de volgende gratis invitatiecode bij het bestellen van jouw ticketsWONENS22 

U P D A T E  17/08/2022 - 12.01 uur:
Helaas, alle beschikbare kaarten waren in mum van tijd weg.

Een deel van het team van Dome Deco, die ook present waren op de voorjaarsbeurs 2022.

De Maison&Objet biedt elke editie speciale aandacht voor een nieuwe generatie talent, steeds uit een ander land. Na Japan in maart, zullen in september 7 jonge Nederlandse designers in de schijnwerper staan. Hoe leuk is dat!  Je kunt deze designers ontmoeten en hun werk bewonderen op het speciale M&O Rising Talents Awards Platform op de beurs.

Nieuw dit jaar Waww La Table Exhibition & De Cook&Share sector met Gault&Millau
Waww la table brengt de wereld van serviesgoed tot leven met droomachtige decors op tafel. De Cook&Share sector belooft bezoekers de keuken te leren kennen van gastronomische supersterren in wording die door Gault&Millau zijn voorgeselecteerd.

Ook dit jaar PARIS DESIGN WEEK van 8 – 17 september 2022
Een 10-daagse happening vol verrassingen. Nieuwe concept stores, uitgestalde etalages, vernissages, winkels die een bezoekje verdienen, meet 'n' greets met ontwerpers, feestelijke evenementen...Een complete ervaring van de Maison&Objet in Parijs!

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/

Uw reis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en.
Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de Maison&Objet) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl 

Meer informatie:
Maison&Objet
www.maison-objet.com 

Promosalons Nederland
020 4620020
netherlands@promosalons.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven