Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEO Jesper Brodin van Ikea: "We zijn een nieuwsgierig bedrijf"

Inmiddels is Jesper Brodin alweer vijf jaar CEO van Ikea. Sinds zijn komst waait er een nieuwe wind bij de meubelgigant. In een interview met RetailDetail vertelt de Zweed over de toekomst van de Ikea-group. Wordt Ikea een platform, dat met andere merken en bedrijven samenwerkt?


Jesper Brodin, CEO van Ikea.

Brodin geeft uitgebreid antwoord op deze vraag: “Ikea is een nieuwsgierig bedrijf. Openstaan voor nieuwe ideeën en samenwerken met verschillende mensen is een manier om te leren, te ontwikkelen en dingen beter te maken voor het dagelijkse leven thuis en om een beter dagelijks leven te creëren voor de vele mensen. Als we samenwerken, begint het altijd met een onderwerp, iets waar we nieuwsgierig naar zijn, een uitdaging of een probleem dat we willen oplossen. Dat is altijd het uitgangspunt. Vervolgens kijken we met wie we dit samen kunnen onderzoeken."

Lees hier het complete interview met RetailDetail.

Publicatiedatum: