Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zwartwoud wint aanbesteding Circulair Maatwerk Interieur

Rijkswaterstaat heeft voor de komende 4 jaar voor Zwartwoud gekozen voor productontwikkeling, projectmanagement, productie en plaatsing van circulair maatwerk meubilair. De behoefte is uiteenlopend van balies, pantry’s, kasten, tafels tot patiëntenkamers, van control rooms, tot volledig nieuwe ruimtes.

De centrale doelstelling voor dit project vanuit Rijkswaterstaat is om het ontwerp en de bedrijfsvoering van de kantoorinrichting zo te organiseren dat producten, materialen en grondstoffen blijvend inzetbaar zijn. Dit willen ze bereiken door zo min mogelijk (nieuw) meubilair in te kopen en zoveel mogelijk gebruik te maken van producten en materialen die al aanwezig zijn.

Met de nieuwe kantoorinrichting wil RWS bijdragen aan het verlagen van de hoeveelheid nieuw materiaalverbruik zoals geformuleerd in de ambitie “Nederland circulair in 2050”.

Zwartwoud won de aanbesteding aan de hand van drie gunningscriteria: een kwaliteitsaspecten casus, het aantonen dat onze prijzen marktconform zijn, en duurzaamheid en circulariteit in onze bedrijfsvoering.

Met name onze onderscheidende filosofie en specifieke methodiek voor circulair maatwerk meubilair zorgde ervoor dat Zwartwoud er met kop en schouders bovenuit stak.

Onze filosofie luidt dan ook: “Een meubel is een tijdelijke, functionele vorm van waardevolle grondstoffen”, meldt het bedrijf in een persbericht.

Meer informatie:
Zwartwoud
www.zwartwoud.nl

Publicatiedatum: