Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Luxer dan dit is moeilijk ergens anders te vinden'

Dit is de beste B&B van Nederland

Dankzij de combinatie van luxe faciliteiten, persoonlijke service én een gemiddelde reviewscore van een 9,8, is Logan Landing verkozen tot Beste B&B van Nederland 2022. De B&B is gevestigd in een imposant landhuis dat beschikt over drie stijlvolle gastenverblijven, diverse gemeenschappelijke ruimtes en een prachtige tuin. Gasten worden hier compleet in de watten gelegd met huisgemaakte taarten, optionele diners en een subliem verzorgd ontbijt. Bij elkaar opgeteld heeft Logan Landing de absolute wauw-factor. Dat meldt Badendbreakfast.nl.

"Zo knap om zo kort na de opening deze waardering te krijgen. Maar het is dan ook een unieke parel met heel veel verrassingen. Luxer dan dit is moeilijk ergens anders te vinden", laat platform allyourz weten op LinkedIn.



De Beste B&B van Nederland wordt jaarlijks geïnitieerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland. De uitslag wordt bepaald aan de hand van een objectieve normen- en scorelijst van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Daarbij zijn de winnaars persoonlijk bezocht en gecontroleerd door een mystery guest. Bovendien tellen ook de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden.



Bron: Badendbreakfast.nl

Publicatiedatum: