Boltze maakt collectie voor 2023 bekend

Het is zover: Boltze luidt het voorjaar/zomerseizoen 2023 in en heeft gevarieerde collecties klaarstaan voor haar klanten, gedomineerd door felle kleuren.

In totaal biedt Boltze 11 seizoensthema's o.a. diverse decoratie-ideeën rond Pasen of zomerse updates voor de buitenruimte. De alledaagse thema's "Bella Italia", "Calming Earth", "Riviera Lounge" en "Modern Country" bieden op hun beurt tijdloze items die woonruimtes volledig onafhankelijk van het seizoen verfraaien.

Een van de belangrijkste trends van het seizoen zijn gedurfde neonkleuren. In haar nieuwe "Funky Easter" combineert Boltze verschillende neonkleuren met klassiek zwart en wit, waardoor een spannend contrast ontstaat.
Een andere onmisbare trend in de interieursector zijn bubbels. Kaarsen, vazen en co. zijn nu nu bezaaid met kleine, grote, felle of kleurrijke bubbels en vormen een welkome afwisseling van de conventionele vormen.Ook dit seizoen biedt Boltze haar klanten weer een bijzondere winkelervaring in haar eigen showrooms in Braak of Essen, Duitsland. Tijdens hun verbouwingswerkzaamheden in de afgelopen weken hebben meer dan 60 collega's, decorateurs en ambachtslieden met grote toewijding en creëerden op 2.500 vierkante meter nieuwe inspirerende woonwerelden. Ongeveer 9000 artikel stalen staan nu klaar om door klanten ontdekt te worden.Het bestelproces in de showroom is even eenvoudig als altijd: als u overtuigd bent van een artikel, hoeft u alleen maar het etiket te scannen en het wordt toegevoegd aan het digitale winkelwagentje. Klanten die liever online door de collecties klikken zijn op de juiste plaats in de B2B online winkel my.Boltze. Dankzij diverse categorieën en filtermogelijkheden is het zoeken naar nieuwe trend items voor het voorjaar/zomer seizoen kinderspel!

Meer informatie:
Boltze
Hermann-Drescher-Weg 15
45329 Essen, Duitsland 
www.boltze.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven