Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LoooX breidt assortiment flink uit

LoooX heeft haar assortiment flink uitgebreid. Zo heeft het badkamermerk nieuwe spiegels, waskommen, organizers en dividers toegevoegd aan het aanbod.

Spiegels
Zachte vormen hebben niet alleen in de woonkamer hun opmars gemaakt, ook in de badkamer zie je deze trend regelmatig terugkomen. Daar is de nieuwe collectie spiegels bij LoooX op aangepast. Zo kan er naast rechte designs, ook gekozen worden voor ovale vormen.



Waskommen
Ook de collectie waskommen is op de schop genomen. Zo zijn er vanaf nu nieuwe kleuren en afmetingsvarianten beschikbaar, zodat de producten nog beter te combineren zijn bij allerlei badmeubelen. De Ceramic Round is momenteel bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in mat wit en mat zwart.



Organizers en dividers
Ten slotte zijn er organizers en dividers aan het assortiment toegevoegd. De producten zijn bedoeld om  rust te creĆ«ren in de badkamer (en lades). De items zijn voorzien van BLUM Blumotion Ladetechniek. Om een verdeling aan te brengen in de lades kan nu ook gebruik maken van de Organizers. Deze ladeverdeler is leverbaar in twee maatvoeringen.



Meer informatie:
LoooX
www.looox.nl

Publicatiedatum: