Accessoirescollectie Geesa ontvangt erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) voor

De badkamer wordt steeds meer een echte leefruimte en stelt daardoor andere eisen aan het ontwerp en aan het gebruik van badkameraccessoires. Met dat in gedachte heeft Geesa haar nieuwste collectie Leev ontwikkeld. De basis van deze accessoirecollectie is een esthetisch planchet, dat uit één stuk aluminium is gevormd. Het planchet is te verrijken met diverse accessoires, waardoor er verschillende functionaliteiten ontstaan binnen de badkamercollectie. Dat meldt het bedrijf.Binnen dit ontwerp brengt Geesa vorm en functie perfect samen. Geesa is dan ook trots met de erkenning van Goed Industrieel Ontwerp (GIO), waarbij onafhankelijke deskundigen het weldoordachte ontwerp van Leev bekrachtigen. Doordat de inrichting van de badkamer steeds meer is afgestemd op de andere leefruimtes in huis, is Leev als designelement breder in het interieur toepasbaar.

De badkamer is meer dan ooit een integraal onderdeel van het huis. Diverse designelementen uit het interieur dienden dan ook als inspiratiebron voor Geesa Leev. Met als resultaat een minimalistisch, modulair planchet, dat voorziet in veel opbergruimte, gemakkelijk te combineren is met andere accessoires en een ‘living’ uitstraling heeft. 

Minimalistisch en rijk aan variatie
Geesa Leev is minimalistisch en tegelijk rijk aan variatie. Het gestroomlijnde planchet, afgewerkt in een zwarte poedercoating, is verkrijgbaar in vier verschillende lengtes (28, 40, 60 en 80 cm). Hierdoor is een variatie in opstelling mogelijk en is er voldoende ruimte om de benodigdheden stijlvol op te bergen in de badkamer of het toilet. Het planchet is te combineren met een handdoekring, een handdoekrek, een toiletrolhouder en een handdoekhaak. Deze aanvullende accessoires zijn verkrijgbaar in RVS, chroom en matzwart. In de stijlvolle combinatie zwart\matzwart biedt Geesa Leev meer functionele oplossingen, zoals een geïntegreerde zeepdispenser, een drinkglas, een toiletrolhouder met of zonder klep, een douchemand, een haak voor een wisser en zelfs een planchet met een fraai geïntegreerde ronde spiegel.

Designelement voor het hele interieur
Geesa Leev is een designelement voor het gehele interieur. Binnen de badkamer is het zwarte planchet fraai te combineren met o.a. de brushed gold Nemox accessoireserie van Geesa. Buiten de badkamer is het planchet - als multifunctioneel designelement - ook prachtig in de slaapkamer, hal of hotelkamer toe te passen. Binnen grote hospitality-projecten behoort een custom-made planchet, voorzien van de gewenste aanvullende accessoires, ook tot de mogelijkheden.

Materiaal en garantie
Het Leev planchet is vervaardigd van aluminium en voorzien van een poedercoating. Hierdoor heeft Leev een lange levensduur, is het vochtbestendig en ook geschikt voor gebruik in de douche. Kenmerkend voor Geesa is de hoge kwaliteitstandaard en de garantie van 15 jaar.

Goed Industrieel Ontwerp
Geesa is trots met de ontvangen erkenning van Goed Industrieel Ontwerp (GIO) voor de nieuwe collectie. Het unieke van Leev is het krachtige basiselement - het planchet – en de combinatiemogelijkheden in kleur en functionaliteit, waardoor het product perfect aansluit bij individuele wensen en behoeften.

Meer informatie:
Geesa
www.geesa.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven