Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tussen afgeronde keramiek en bijpassende badkamermeubels

Naadloze verbinding mogelijk door gepatenteerde c-bonded technologie van Duravit

De gepatenteerde c-bonded technologie van Duravit maakt voor het eerst een vrijwel naadloze verbinding mogelijk tussen het afgeronde keramiek en de bijpassende badkamermeubels. Slecht aansluitende wastafels op badkamermeubels behoren met deze techniek tot het verleden. Dit ziet er niet alleen veel strakker en mooier uit het is ook hygiƫnischer omdat er geen oneffenheden, naden of randen zijn.



Duravit verbindt design en afwerking samen in innovatieve wastafelcombinaties. De c-bonded-technologie maakt het mogelijk om keramische elementen en badkamermeubels vrijwel naadloos op elkaar aan te sluiten. De slim afgestemde verbindingstechniek maakt de meubels en keramische delen tot een eenheid. De dikte van het keramiek wordt daarbij, met uitzondering van een elegante lijn, onzichtbaar weggewerkt. De overgang tussen het koele en gladde keramiek en de natuurlijke houtstructuur zorgt voor een spannend contrast.



Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: