Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelbedrijf moet van rechtbank deuren sluiten

In augustus 2021 ging het nog goed met het meubelbedrijf van Arvid Bosch van Rosenthaldat destijds in Didam was neergestreken. Er werd zelfs al gekeken naar een nóg groter pand, vertelde de eigenaar in een interview met dagblad De Gelderlander. De Doetinchemmer nam het bedrijf in 2019 over. Jammer genoeg verliep het allemaal wat anders dan Arvid gehoopt had. Zijn bedrijf Rootsmann moet de deuren sluiten van rechtbank Zutphen. Gisteren, woensdag 18 mei verklaarde de rechter de firma failliet. Mr. R.J. Borghans is aangesteld tot curator.



Bij Rootsmann geloofden ze niet in braaf. Ze zochten de randjes op. "Rauw. Echt. Vol leven. De perfectie van imperfectie. Dát is waar het interessant wordt. Waar je naar kijkt. En naar blijft kijken. Een industrieel meubel geeft jouw eigenzinnigheid een plek. Op geleefde houten planken. In karaktervolle metalen stellingen. Zo vormt een industrieel meubel zich naar jouw leven. Elke dag een beetje meer", valt te lezen op de website. 

In Didam had Rootsmann een magazijn en showroom. Verder verkocht het bedrijf meubilair in Loods5 Amersfoort, Loods5 Zaandam, Loods5 Maastricht, Loods5 Sliedrecht en Depot Zeven Hulst.

Niet bekend is of Rootsmann een doorstart kan maken.
 
Meer informatie:
Rootsmann
Lichtenhorststraat 29B
6942 GS Didam
085 - 130 8767
info@rootsmann.nl
www.rootsmann.nl

Publicatiedatum: