Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vernieuwde Praxis klaar voor de toekomst

De afgelopen weken er is er bij Praxis Tilburg Reeshof flink gewerkt aan de winkel klaarmaken voor de toekomst. Dit is gedaan door de winkel in te richten volgens het Praxis Phygital concept. In winkels die zijn uitgerust met dit concept sluiten de fysieke winkel en online kanalen beter op elkaar aan en ervaren klanten zo de voordelen van beide kanalen. Hoewel klanten de afgelopen periode terecht konden in de winkel, zijn ze ook van harte welkom om vanaf woensdag 25 mei het einderesultaat van de verbouwing te komen bewonderen aan de Brakman 80 in Tilburg.Samenwerking fysieke winkel en online kanalen
Inmiddels heeft Praxis meerdere Phygital winkels geopend, Praxis Tilburg Reeshof is nummer 7, en gebruiken we de resultaten en lessen van de eerdere winkels om het concept te blijven ontwikkelen. Dit gebeurt aan de hand van het verzorgingsgebied, de kracht van de lokale winkel en de ruimte in het concurrentieveld. Ook wordt er aan bepaalde assortimenten permanent meer ruimte gegeven en zijn er verschillende digitale tools beschikbaar in de winkel. Een voorbeeld hiervan zijn de diverse configuratoren waarmee klanten zelf een product op maat kunnen ontwerpen en bestellen. In Tilburg zijn onder andere configuratoren voor horren, deuren en badkamerkasten te vinden. Ook kunnen klanten via de QR-codes in de winkel snel het volledige assortiment bekijken of zien of een product op voorraad is. Met het toevoegen van onder andere deze digitale tools versterken de winkel en online elkaar en wordt een optimale klantbeleving gecreëerd.

Klaar voor de klant en de toekomst
Niet alleen de binnenkant van Praxis Tilburg Reeshof is onder handen genomen, ook de gevel is vernieuwd en voorzien van nieuwe logo’s. Winkelmanager Rody Olfers vond het een leuke ervaring om de winkel te zien veranderen: “Het is toch elke keer weer verrassend om te zien dat de winkel nog beter kan worden. Met deze vernieuwing is Praxis Tilburg Reeshof voorbereid op de toekomst. We hebben de focus gelegd op onze sterke groepen, hardware, verf en laminaat, en ook goed gekeken naar de lokale behoefte. Zo zijn er nu veel meer soorten en maten in bijvoorbeeld timmerhout, installatiemateriaal, vloeren, decoratie en verf. De lay-out van de winkel is aangepast met onder andere geoptimaliseerde schappenplannen en meer pleinen met bestseller producten. Een andere grote toevoeging zijn natuurlijk de verschillende configuratoren waarmee klanten zelf een product op maat kunnen samenstellen en gelijk bestellen.” Rody is blij dat de winkel af is en de focus weer helemaal gelegd kan worden op waar het team goed in is: klanten helpen met een eerlijk advies zodat ze de juiste keuze kunnen maken voor een klus.

Meer informatie:
Praxis
www.praxis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven