Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brabantia presenteert vijf merkambassadeurs

Interieur designmerk Brabantia presenteert vijf Nederlandse ambassadeurs: Jessica Wansink en Fleur Poelstra (PRCHTG), Sandra Gremmen (Finntage), Jessie Kroon (Het Zero Waste Project), Wimke Tolsma (Wimke.nl) en Moniek Lambregts (madebymowie). De één verzamelt de mooiste designschatten, de ander deelt hoe je comfortabel afvalvrij kunt leven. De ambassadeurs van Brabantia delen het hele jaar hun beste tips: van recepten tot interieur, van duurzaamheid tot design.



Jessica en Fleur
Oranje met lila of roze met welke kleur dan ook: Jessica en Fleur durven onverwachte kleuren te combineren. Verrassend: ze wonen ieder met hun eigen gezin in een compleet ander zelfontworpen nieuwbouwhuis en toch sluiten hun foto’s naadloos op elkaar aan. “De basis van onze huizen is Scandinavisch clean, pure materialen in wit, zwart, grijs en hout. Onze composities met favoriete items knallen daar zo lekker vanaf. Ook Brabantia matcht daar prima bij. Een heerlijke mix van functionaliteit, degelijkheid en mooie vormgeving. Handige alledaagse artikelen in een prachtig jasje: de pedaalemmer mag van ons best de show stelen.”

Sandra 
Een wit interieur, daar houdt Sandra niet zo van. Liever kiest ze voor een explosie van rijke kleuren. Van intens blauw tot warme roesttinten. En groen, veel groen. “Mijn liefde voor Brabantia ontstond bij mijn oma in de keuken. De knaloranje Patrice voorraadbussen en pedaalemmers met de bekende retrobloemen. Daar is het zaadje van mijn liefde voor kleur geplant. Dat bonte spreekt me nog altijd aan. Ik mix oud en nieuw met veel uitgesproken elementen, kleuren en patronen in huis. Daarbij blijf ik altijd dicht bij mezelf. Trends verdwijnen, maar je eigen woonstijl blijft. Brabantia link ik direct aan mijn jeugdherinneringen: bijzonder fijne tijd, bijzonder fijn merk.”

Jessie 
Samen met haar zus Nicky leeft Jessie sinds 2014 een zero waste lifestyle. Dat gaat veel verder dan met je broodzak naar de bakker gaan. Het gaat om bewuste keuzes maken en kijken naar je eigen impact. Nicky en Jessie willen zoveel mogelijk mensen laten zien hoe makkelijk en leuk afvalvrij leven is. Jessie: “Duurzamer leven doe je niet alleen voor de aarde, maar ook voor jezelf. Ik lever niet in op comfort of leuke dingen doen, maar heb juist een leuker leven met minder plastic. Als ik iets koop, investeer ik in producten die jaren meegaan en die je ook in de kringloop nog tegenkomt in goede staat. Zoals een broodtrommel om m’n brood vers te houden, een droogrek om mijn was aan te drogen of een voorraadbus met maatbeker, dat scheelt verspilling. Alles van Brabantia is made to last. Ik ben blij om te zien dat kwaliteit en stijl samengaan, immers: een duurzaam leven mag ook stijlvol zijn.”

Wimke 
Met haar man en twee dochters woont Wimke in het Friese IJlst. Haar overtuiging? Iedereen kan wat lekkers op tafel zetten en Wimke legt je graag uit hoe. Heel toegankelijk, met ingrediënten en producten die je vaak al in huis hebt. “Ik vind het fijn om in de keuken bezig te zijn. Om nieuwe recepten uit te proberen of samen met de meiden een taart of koekjes te bakken. Ik kook graag vegetarisch met seizoensgroente en restjes die ik in de koelkast vind. Daar krijg ik goede hulp bij van Brabantia. En hoe gaaf is het om afval vervolgens weg te gooien in een afvalbak die ook gerecycled is? Een win-win.”

Moniek
Voor Moniek uit Breda is Instagram echt een uit de hand gelopen hobby. Ze houdt erg van interieur en mooie plaatjes maken, maar als moeder van twee jonge kinderen wordt ze ook heel blij van duurzame kinderkleding en speelgoed. Ze neemt haar volgers daarom mee in haar dagelijks leven als moeder én designliefhebber en wil anderen graag laten zien dat een mooi interieur niet meteen hoeft te wijken voor felgekleurd speelgoed. Brabantia past daar goed bij. Moniek: “Brabantia ken ik al mijn hele leven, het staat voor mij voor tijdloos en kwalitatief design. Ik ben er ontzettend trots op dat ik anderen kan inspireren met de mooie collecties van dit prachtige merk.”

Meer informatie:
Brabantia
www.brabantia.com

Publicatiedatum: