Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Op 23 en 24 mei wordt driesporenbeleid toegelicht

Daily Trade Fair organiseert nieuw evenement

Maandag 23 en dinsdag 24 mei organiseert Daily Trade Fair het Meet & Welcome Event (van 9.00 uur tot 18.00 uur). "Op het moment werken we hard richting de opening van Daily Trade Fair Venlo. Deze staat gepland na de zomervakantie. Tijdens het event praten wij je bij over de laatste ontwikkelingen en geven wij je graag een rondleiding over de beursvloer in opbouw", aldus de organisatie.

Het Meet & Welcome Event is een gelegenheid waar bezoekers zich kunnen laten inspireren. Er is ruimte om een deelname te bespreken of om deze in te tekenen. "Daarnaast vinden wij het belangrijk voor geïnteresseerden om tijdens dit event andere deelnemers te ontmoeten."Drie sporen naar één richting
Bij Daily Trade Fair ontvangen ze veel enthousiasme uit de markt, hierdoor hebben ze het concept uitgebreid. "Tijdens het Meet & Welcome Event lichten wij graag het driesporenbeleid toe." Dit is het beleid in een notendop:

1. Een jaarronde home, gift & garden vakbeurs
Meer dan 100 exposanten presenteren zich in een eigen showroom aan de bezoekers. Een mix van bekende merken en nieuwe labels, waarbij de bezoeker zelf zijn aankopen scant via een eigen innovatieve app. Standhouders hoeven dus zelf niet perse aanwezig te zijn.

2. Hospitality Zone
Hier komt een breed culinair podium. In een prachtige keuken, met aan weerszijde tribunes, laten chefkoks bezoekers de nieuwste culinaire trends ervaren. Het restaurant is ook direct een inspirerende ruimte en eventlocatie. Met continu beleving en inspiratie is hier steeds iets nieuws te ontdekken, dit wordt een plek waar partnerships ontstaan.

3. Beurzen en Evenementen
"Als derde pijler gaan we wisselende beurzen en evenementen organiseren in samenhang met onze exposanten." Het 56.000 m² tellende gebouw heeft volop mogelijkheden, van de authentieke afmijnzaal (congreszaal) met 312 zitplaatsen, het nieuwe restaurant en vergaderruimten tot complete beursvloeren die voor het organiseren van events plaats biedt voor groepen tot 5000 personen.Het event is toegankelijk voor iedereen die zich van te voren aanmeldt. De deuren staan open voor zowel bestaande deelnemers, als andere geïnteresseerden die de laatste plekken kunnen claimen.

Meer informatie:
Daily Trade Fair
www.dailytradefairvenlo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven