Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'On-My-Own is circulair aanwezig op kantoor'

In het post-corona-kantoor is een grote behoefte ontstaan aan een zogenaamde belcel. Een geïsoleerde werkplek voor een zoommeeting, telefonie of gewoon als concentratieplek. COwerk heeft haar belcel, de OMO, nog eens tegen het licht gehouden en komt met compleet verduurzaamde versie. On-My-Own op de afdeling is aanwezig zijn op kantoor, maar toch even afgezonderd en circulair verantwoord werken.


De OMO van COwerk.

Duurzaam
De dubbele wanden van de OMO zijn van duurzaam Ecoplex. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het formaat geheel aangepast aan het formaat van de platen. Ecoplex wordt gemaakt van populieren, een boom die relatief snel groeit, dicht bij huis beschikbaar is en dus geen aanslag is op de oerbossen.

Circulair
De binnenzijde is PET Felt. Dit is geluidsabsorberend, volledig recyclebaar en deels vervaardigd uit gerecyclede drinkflessen. Voor extra geluidsdemping is, met de reststukken van de binnenwanden, in de plafondconstructie een labyrint van PET Felt lamellen gemaakt. De OMO is akoestisch afgesloten met aan de voorzijde een strook glas waardoor comfortabel gewerkt kan worden zonder het gevoel krijgt in een etalage of vissenkom te zitten. Binnenin is de OMO voorzien van een werkblad. Deze is eenvoudig met schroeven op zit- of stahoogte te monteren. De werkhoogte kan dus in later stadium altijd aangepast worden. Bij het werkblad is een 230V stroompunt aanwezig (Bachmann pix). De OMO is uitgerust met Ledverlichting en low-noise ventilatoren die in- en uitschakelen door een sensor.

Modulair
De belcel bestaat uit grote demontabele elementen. Zo kan bij een verhuizing of herindeling van de afdeling de OMO dus eenvoudig meegenomen of verplaatst worden.

Ook in twee- en vierpersoons
Steeds vaker zien ze bij COwerk, in het post-corona-kantoor, de vrije plattegrond waarbij het overleg plaatsvindt op de afdeling. De OMO voor twee- en vierpersonen biedt een akoestische ruimte met de flexibiliteit van modulair inrichten. Geen ‘one-size-fits-all’… maar 'many sizes fits all'.

Meer informatie:
COwerk
Sint-Jobsweg 30A
3024 EJ Rotterdam
(010) 820 80 17
info@cowerk.nl
www.cowerk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven