Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Night Store verder als Contour Bedden

Sinds zondag 1 mei is The Night Store verder gegaan onder een andere naam: Contour Bedden. Er is gekozen voor deze naam, omdat een bed de contouren moet volgen van het lichaam. "Als je goed wil slapen is het namelijk belangrijk dat het lichaam wordt gedragen zonder drukpunten. Dit is altijd het doel geweest, maar komt nu nog duidelijker naar voren in onze naam", dat laat het bedrijf weten.

Nieuwe fase
Jacob Bakker, eigenaar van Contour Bedden, vertelt dat er met deze stap een nieuwe fase is ingegaan. “Naast dat de naam beter bij ons doel past, krijgt de collectie ook meer mogelijkheden. Zo heeft de klant een ruimere keuze uit diverse soorten boxsprings en matrassen. Natuurlijk wil het oog ook wat en daarom wordt de keuze in hoofdborden en stoffen uitgebreider."

Daarnaast blijft de collectie bedtextiel met de merken: Essenza, Beddinghouse, Pip Studio, Kardol, van Dijck, Domelinn, Kajori, Bella Donna en Cassenz. Deze merken leveren dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, moltons en dekbedden in verschillende soorten.

Meer informatie:
Contour Bedden
www.contourbedden.nl

Publicatiedatum: