Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

ROYL Outdoor wordt ROYL Olie Exterieur

De ROYL Outdoor gaat verder onder de koninklijke naam ROYL Olie Exterieur #4570. Als laatste ROYLty in lijn, draagt deze olie nu ook een prachtige, nieuwe mantel. Deze ‘jongste telg’ in de koninklijke familie maakt de lijn van ROYL oliën van RIGO Verffabriek compleet. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Qua technische aspecten is de olie – speciaal voor buitenhout ontwikkeld – zichzelf gebleven. ROYL Olie Exterieur is gemaakt op basis van plantaardige olie en dringt diep in de poriën van het hout en beschermt daardoor het hout langdurig van binnenuit tegen water, vuil en weersinvloeden.

De ROYL Olie Exterieur is aan te kleuren met maar liefst 24 standaard kleuren. Daarmee kun je eindeloos combineren. De 1 componentige olie heeft een extra UV bescherming. Een aangekleurde ROYL Olie Exterieur geeft zelfs een nog betere bescherming tegen veroudering door zonlicht.

Een zeer koninklijke olie die geschikt is voor buitenhout zoals vlonders, schuttingen, tuinmeubelen en andere houten buiten oppervlakken. Barst en bladdert niet. Je vindt de olie in je groothandel.

Meer informatie:
RIGO 
www.rigoverffabriek.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven