Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoii viert eerste jubileum; zowel retailer als consument weet nieuwe merk te vinden

1 april 2021 lanceerde Rogon Products uit Helmond het nieuwe merk Hoii. Inmiddels hebben zowel retailer als consument kennis mogen maken met de luxe kussens die Hoii te bieden heeft. Het label kenmerkt zich door sierkussens in een luxe uitstraling en afwerking, die hoogwaardig van kwaliteit is. Hoii vierde onlangs haar eerste jubileum. 

Het team van Hoii heeft aandacht besteed aan het uitwerken van haar positie in de markt. Met de merkwaarden in het achterhoofd worden keuzes gemaakt. Deze zijn; buitengewoon, warm, levendig, vorstelijk en handmade.

De sierkussens worden aangeboden in diverse prachtige woonwinkels in de Benelux. Met de komst van een eigen webshop weet de consument Hoii ook online te vinden. De eerste collecties zijn intussen gepresenteerd op verschillende beurzen, waarop het team veel enthousiaste reacties heeft gekregen. Deze hoogtepunten en meer hebben ze te danken aan de klanten en het sterke team van professionals.

''Via deze weg willen we onze partners en klanten bedanken voor het afgelopen jaar.''

Meer informatie:
Hoii || Rogon Products B.V.
Haverdijk 8
5704 RC Helmond
+31 (0) 492 326 666
sales@rogon.com  
www.hoii.nl